Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@08:09:16 GMT

مزایا و معایب ثبت شرکت در ترکیه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۵۴۰۹۷

مزایا و معایب ثبت شرکت در ترکیه چیست؟

مهاجرت به ترکیه و کسب اقامت این کشور از راه‌های بسیار زیادی ممکن است. آمار و ارقام نشان می‌دهد که مهاجرت ایرانیان در سال گذشته به کشور ترکیه، ده‌ها برابر افزایش پیدا کرده و این روند در سال ۲۰۲۱ نیز همچنان ادامه خواهد داشت.

ترکیه کشوری امن و پر از فرصت‌های طلایی برای پیشرفت و ساخت یک آینده‌ی بهتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه گذاری در ترکیه، درست مصداق بارز همین موضوع است که البته از راه‌های متفاوتی ممکن خواهد بود و می‌تواند مزایای بسیاری برای شما به همراه بیاورد. یکی از مهم‌ترین راه‌های سرمایه‌گذاری در این کشور، ثبت شرکت است؛ اما آیا از مزایا و معایب این امر آگاهی دارید؟
شرکت استانبول همراه به عنوان یک مرجع کامل، با متخصصان و مشاوران حرفه‌ای خود، می‌تواند در این زمینه کمک شایانی برای شما باشد. امر ثبت شرکت در ترکیه و یا کسب اقامت و مهاجرت به آن می‌تواند بسیار پیچیده باشد. اما در این میان، مشاوران باتجربه‌ی در هر لحظه و هر ساعت آماده‌ی راهنمایی و خدمت‌گزاری به شما خواهند بود. در این مقاله هم قصد داریم تا برای شما از مزایا و معایب ثبت شرکت در ترکیه صحبت کنیم، همراه ما باشید!

اخذ اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت

کشور ترکیه، کشور فرصت‌های بی‌نهایت است. این کشور، با تجارتی آزاد و بسترهای مناسبی که در خود به وجود آورده، می‌تواند بهشتی برای سرمایه‌گذاران باشد. اما هدف نهایی از سرمایه گذاری در این کشور، معمولاً کسب اقامت ترکیه و شروع یک زندگی جدید است. خوب است بدانید که از راه ثبت شرکت در ترکیه نیز می‌توان اقامت این کشور را به دست آورد.

کسب اقامت کشور ترکیه از راه ثبت شرکت، بر دو نوع است:

اقامت موقت

که اگر هدف نهایی شما چه کسب اقامت این کشور باشد، چه نه، لازم است تا برای ثبت شرکت در ترکیه، ابتدا این نوع اقامت را دریافت نمائید. مدت اعتبار این اقامت ۲ سال است و در شما باید در این بازه، نسبت به تأسیس شرکت و ثبت آن، اقدام کنید.

اقامت دائم

این نوع اقامت در حقیقت هدف نهایی و غایی افراد به هنگام ثبت شرکت در ترکیه است. برای اینکه بتوانید اقامت دائم را به دست آورید، باید مدت زمان ۵ سال از ثبت شرکت شما گذشته باشد. پس از آن قادر خواهید بود تا با مراجعه به ادارت مربوطه، درخواست اقامت دائم خود را مطرح کنید.

مزایای ثبت شرکت در ترکیه

مزایای ثبت شرکت در ترکیه بسیار است؛ بهره‌مندی از همین مزایا باعث شده که سرمایه‌گذاران بسیاری، برای سرمایه‌گذاری و اخذ سودهای قابل توجه، به سمت کشور ترکیه سرازیر شوند. هدف ما در این بخش، معرفی بزرگترین مزایای ثبت شرکت این کشور است؛ هرچند که شاید مهم‌ترینش همان کسب اقامت ترکیه بود، که شرحش در بخش پیش گذشت.


از مهم‌ترین مزایای ثبت شرکت در ترکیه عبارتند از

برای ثبت شرکت در ترکیه، نیازی به وجود شریک ترک نیست. بر خلاف بسیاری از کشورهای منطقه، که سرمایه‌گذار را ملزم به شراکت با یک فرد محلی می‌کنند، چنین اجباری در کشور ترکیه وجود ندارد. همین موضوع دست سرمایه‌گذار را بسیار باز گذاشته و آنان را به سرمایه‌گذاری در این کشور علاقه‌مند کرده است.

از دیگر مزایای ثبت شرکت در ترکیه، می‌توان به موارد زیر هم اشاره کرد:

دریافت اجازه‌ی کسب و کار نزدیکی به ایران و عدم نیاز به اخذ ویزا امکان ثبت شرکت به صورت غیرحضوری از ایران هزینه‌ی اندک برای ثبت شرکت (۶ تا ۸ هزار لیر برای ثبت، و حداقل ۱۰ هزار لیر سرمایه اولیه) امکان افتتاح حساب در ترکیه از نوع بین‌المللی امکان دریافت اقامت دائم بعد از ۵ سال معایب ثبت شرکت در ترکیه

هر کاری مزایا و معایب خاص خود را دارد؛ ثبت شرکت در ترکیه نیز از این قاعده مستثنی نیست. توجه به معایب یک کار، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، به خصوص در این مورد که پای سرمایه‌ی شما در این میان است و باید با دقت و حساسیت بیشتری قدم بردارید.

مهم ترین قدم‌ها قدم برای سرمایه‌گذاری در یک کشور خارجی از قرار زیر است:

بررسی شاخص‌های اقتصادی
برای اینکه سرمایه‌گذاری پرسودی داشته باشیم، لازم است تا شاخص‌های اقتصادی کشور مقصد را به خوبی بشناسیم. اصلاً هدف ثبت شرکت در ترکیه نیز همین است. علم بر موارد زیر، می‌تواند در سرمایه‌گذاری تأثیر مستقیم داشته باشد: توجه به نرخ تورم مطالعه و آگاهی از رشد اقتصادی شناخت میزان تولید ناخالص ملی آگاهی از نرخ بیکاری و از همه مهم‌تر، دانستن نرخ مالیات شناخت خطرات احتمالی
شناخت خطرات احتمالی، و بررسی استانداردهای سرمایه گذاری در ترکیه، می‌تواند سرنوشت سرمایه‌ی ما را رقم بزند. دانستن خطرات احتمالی و مسائلی که ممکن است بدون پیش‌بینی برای اموال و سرمایه‌ی ما رخ بدهد، از اهمیت بسزایی برخوردار است. عوامل زیر، از مهم‌ترین استاندارهای سرمایه‌گذاری هستند و باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها نشان داد: نرخ مصادره اموال توسط دولت کیفیت نظارت دولت و توانمندسازی افراد و بخش خصوصی نرخ فساد و میزان کنترل آن توسط دولت

حال، هدف از ذکر تمامی مسائل بالا، آن بود که به شما سرمایه‌گذاران عزیز گوشزد کنیم که عملکرد دولت ترکیه در این بخش‌ها، چندان رضایت‌بخش نیست. عدم رعایت استانداردهای بین‌المللی و کم‌توجهی به چنین قوانینی، از معایب ثبت شرکت در ترکیه به حساب می‌آیند.

سخن نهایی

ثبت شرکت در ترکیه، مصداق بارز سرمایه‌گذاری در این کشور است. آزادی‌ها و فضای باز تجاری ترکیه، باعث شده تا سرمایه‌گذاران زیادی به این کشور جذب شوند و بعضاً به تأسیس شرکت در این کشور روی آورند. کشور ترکیه با بسترهای مناسب و فرصت‌های طلایی خود، بدون شک سکوی پرتابی برای مهاجران خواهد بود.
ثبت شرکت در ترکیه، بدون شک مزایا و معایب خاص خودش را به دنبال دارد. از بزرگترین مزایای آن می‌توان به کسب اقامت دائم این کشور پس از ۵ سال، و البته عدم نیاز به یک شریک ترک اشاره کرد. از مهم‌ترین معایب ثبت شرکت در این کشور نیز باید عدم رعایت و احترام به استاندارها و شاخص‌های بین‌المللی را ذکر کرد.
مزایا و معایب ثبت شرکت در ترکیه بسیار، و البته طی این روند بسیار پیچیده و ظریف است. متخصصان استانبول همراه می‌توانند در این راه، قدم به قدم همراه شما و پشتیبان شما خواهند بود. فقط کافی است که با یک تماس، با مشاوران خبره‌ی استانبول همراه ارتباط برقرار کنید و روند مهاجرت به ترکیه را آغاز نمائید.

کد خبر 482056

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ترکیه ثبت شرکت ها ایران و ترکیه لیر ترکیه سفر به ترکیه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرمایه گذاری در این کشور سرمایه گذاران مزایا و معایب مهم ترین اقامت دائم کشور ترکیه کسب اقامت برای ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۴۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز شنبه - هشتم اردیبهشت ماه - طی نامه‌ای به حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی و قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت گنت ترکیه به داوری را ابلاغ کرد.

دو فوریت طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی در ۲۰ آذرماه سال گذشته به تصویب مجلس رسید که به این شرح است:

سوال ۱- آیا افرادی که در فاصله اعتبار قانون قبلی بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی و قانون جدید (از ۱۴۰۱/۱۱/۵ تا ۱۴۰۲/۸/۳) بدهی‌های آنها تقسیط شده باشد، اعم از اینکه چک و یا سفته داده باشند و یا تعهد کتبی سپرده باشند، درصد باقیمانده بدهی آنها مشمول قانون فعلی است؟ پاسخ: بله

سوال ۲- آیا سایر عوارضی که به همراه پروانه ساختمانی و یا پایان کار برای سایر دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش، قطار شهری و ... توسط مراجع صدور پروانه و یا پایان کار وصول می‌شود و همچنین سایر عوارضی که ارتباطی با موضوع پروانه و یا پایان کار ندارد از جمله عوارض تغییر کاربری زمین، بهای خدمات، عوارض حق مشرفیت و ...به عنوان پایه محاسبه حق بیمه کارگران ساختمانی منظور می‌شود؟ پاسخ: خیر

سوال ۳- آیا افرادی که قبل از وضع قانون مربوط به تعیین حق بیمه کارگران ساختمانی براساس تایید کمیسیون‌های مواد ۱۰۰ و ۹۹ قانون شهرداری مبادرت به ساخت و ساز کرده‌اند و بعد از اجرای این قانون، متقاضی پایان کار ساختمانی هستند، مشمول حق بیمه کارگران ساختمانی می‌شوند؟ پاسخ: خیر

همچنین طبق قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت گنت ترکیه به داوری، شرکت توانیر مجوز دارد ۲۶۳ میلیون دلار مطالبات خود از شرکت گنت ترکیه را از طریق معاونت حقوقی ریاست جمهوری پیگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • درخواست نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش برای رسیدگی به امکانات و مزایا
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی