Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@10:49:09 GMT

هر آنچه که باید درباره خرید ملک در ترکیه بدانید!

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۴۲۲۳۹

هر آنچه که باید درباره خرید ملک در ترکیه بدانید!

آشنایی با کشور ترکیه

در همه جهان، کشور ترکیه را به عنوان یک شهری که از آب و هوا و شرایط اقتصادی خوبی برخوردار است، می شناسند. در این کشور شهرهای زیادی وجود دارد که هرساله تعدادی از سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری به این شهرها می آیند. مردم ترکیه بسیار مردمان خونگرم و مهربان هستند. هریک از افراد می توانند از طریق خرید ملک در ترکیه، اقامت این کشور را اخذ نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته ای که باید در مورد سرمایه گذاری در ترکیه به آن توجه کنید: اقامت یک کشور با تابعیت آن کاملا متفاوت است و این دو مورد را نباید با هم اشتباه بگیرید.

بیشتر سرمایه گذاران تمایل دارند اوقات فراغت خود را به ترکیه سفر کنند و از آب و هوای مدیترانه ای آن نهایت لذت را ببرند. به طور خلاصه کشور ترکیه می تواند یک سکوی پرتاب برای پیشرفت در هر زمینه ای باشد. لازمه این که بتوانید در خرید ملک و سرمایه گذاری در ترکیه موفق باشید، آگاهی از شرایط موجود می باشد.

مقایسه خرید ملک در ایران و ترکیه

لازم به ذکر است که قیمت ملک در ترکیه تفاوت زیادی با ایران دارد و به طور کلی می توان به ارزانتر بودن آن اشاره کرد. به طور مثال برای خرید یک خانه نوساز در کشور ترکیه با 110 متر مربع، لازم است مبلغی حدود یک میلیون و سیصد هزار لیر هزینه کنید. از شهرهایی که در ترکیه می توان بهترین ملک را در آن خریداری نمود، شهر استانبول می باشد.

اگر برای به فکر خرید ملک در ترکیه و اقامت هستید، ما به شما پیشنهاد می دهیم که از حومه شهر استانبول، استفاده کنید که هم برای سرمایه گذاری مناسب است و هم برای زندگی دائمی، البته که بهتر است یک خودروی شخصی نیز داشته باشید.

مزایای خرید ملک در ترکیه برای ایرانیان

آب و هوای کشور ترکیه تقریبا شبیه به شرایط آب و هوایی کشور ایران می باشد. همچنین بیشتر مردم ترکیه مسلمان هستند. به طور خلاصه می توان گفت در میان کل کشورهای دنیا، ترکیه ارزان ترین شهر می باشد که مردم ایران می توانند به آن سفر کنند. این دو نکته از جمله موارد مهمی بودند که ایرانیان را ترغیب به خرید ملک در ترکیه کرده است.

چگونگی اقتصاد کشور ترکیه

کشور ترکیه در گروه کشورهای خاورمیانه قرار دارد که طی چند سال اخیر از رشد چشمگیری برخوردار بوده است. آثار وقایع تاریخی، جاذبه های گردشگری و وجود بهترین مراکز خرید در ترکیه، از عواملی می باشد که هرساله تعداد زیادی گردشگر و سرمایه گذار را جذب خود می کند.

به این نکته توجه کنید که افراد خارجی نمی توانند در بخش های روستایی و نظامی کشور ترکیه ملک خریداری کنند. اما این نکته چندان هم حائز اهمیت نیست چرا که بیشتر سرمایه گذاران، تمایل به سرمایه گذاری در مناطق آپارتمانی و لوکس دارند.

آشنایی با قوانین خرید ملک در ترکیه

با توجه به قانون جدید کشور ترکیه، سرمایه گذاران خارجی می توانند با خرید ملکی به ارزش 250.000 دلار اقامت این کشور را اخذ نمایند. علاوه بر این موضوع، تمامی سرمایه گذاران ایرانی می بایست برای حفظ تابعیت خود، شرایط و قوانین کشور ترکیه را زیر پا نگذارند.

فردی که می خواهد در ترکیه ملکی برای خود خریداری کند، می بایست جزو یکی از کشورهای مجاز به خرید ملک در ترکیه باشد. خبر خوب این که ایران در گروه کشورهای مجاز قرار دارد. لازم به ذکر است که سرمایه گذاران و یا شهروندان خارجی می توانند هرگونه ملک از جمله: تجاری، کشاورزی، خانه و یا زمین در کشور ترکیه خریداری کنند. به خاطر بسپارید که قبل از اقدام به خرید املاک نام برده، باید از مراجع مربوطه استعلام بگیرید.

مدارک لازم جهت دریافت اقامت به وسیله خرید ملک در کشور ترکیه پاسپورت و کپی پاسپورت فیش واریز اداره پست 4 قطعه عکس مخصوص کارت اقامت بیمه سلامت اخذ شماره مالیاتی

به طور کلی هریک از افراد ایرانی می توانند از طریق خرید ملک، اقدام به سرمایه گذاری در ترکیه کنند. ما تمامی نکات و شرایط خرید ملک در کشور ترکیه را برایتان شرح داده ایم امیدواریم مطالب برایتان آموزنده باشند، از این که تا پایان مقاله همراه ما بوده اید از شما سپاسگزاریم.

 

 

 

 

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: خرید ملک در ترکیه سرمایه گذاری خرید ملک در ترکیه سرمایه گذاری سرمایه گذاران کشور ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر آمارهای منتشرشده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست ۲۰۲۴ به یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۶ درصدی داشته است. در سه ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته، ۹۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت ۴۱ درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به ۵۴۷ میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۸۱۷ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل، ۷۰۱ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

براساس این گزارش، مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال ۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر و ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

کد خبر 6093986 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • حماس خواستار قطع روابط کشور‌ها با رژیم صهیونیستی شد
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • (ویدیو) نانی که در ترکیه می خرید، به این شکل در نانوایی تهیه می شود
  • ترکیه ده‌ها نفر را به ظن ارتباط با داعش دستگیر کرد
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید