Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،در سال گذشته میلادی حدود ۷ هزار ملک در ترکیه توسط مردم ایران خریداری شده است  که نسبت به سال‌های گذشته ،افزایش حدود ۱۰ برابری داشته است. از سال ۱۳۹۷ و با افزایش نرخ ارز در کشور، خرید ملک در ترکیه توسط ایرانیان افزایش چشمگیر پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبلیغات خرید مسکن در کشورهای همسایه هر کسی را وسوسه می‌کند که شانس اش را برای زندگی در یک کشور دیگر هم امتحان کند تا علاوه بر سرمایه گذاری از سایر مزایای آن هم بهره مند شود و از طرف دیگر این کشورها هم از جمله ترکیه با تبلیغاتی رنگارنگ کشورشان را برای افراد چند برابر نشان می‌دهند تا به این وسوسه دامن بزنند.

چیزی که این روزه‌ها در شبکه های خارجی فارسی زبان و فضای مجازی زیاد مشاهده می ‌شود تبلیغاتی با موضوع خرید یا اجاره ملک ارزان در کشورهای همسایه به ویژه ترکیه و امارات (دبی) است.

مواردی که افراد را ترغیب به این امر می‌کند تفاوت پایین قیمت ملک در ایران و ترکیه است؛ البته با توجه به اینکه با داشتن ملک در ترکیه صاحب پاسپورت ترکیه هم می‌شوند، عده ای که رویای مهاجرت را در سر دارند با توجه به شرایط فعلی کشور، داشتن پاسپورت ترکیه را میانبری برای مهاجرت قلمداد می‌کنند.

افراد به امید گرفتن اقامت تمام ترکیه و یا کشورهای اروپایی به دارای خود که حاصل سال ها تلاش آنها است چوب حراج می زنند تا بتوانند در ترکیه خانه بخرند بی خبر از آنکه گرفتن اقامت رویایی بیش نیست.

اخیرا بسیاری از ایرانیانی که در ترکیه اقدام به خرید ملک کرده اند با مشکلات زیادی روبه رو شده اند. طبق قوانینی که کشور ترکیه وضع کرده است، ایرانیان باید ملک خود را به خود ترک ها و ۴۰ تا ۶۰ درصد ارزان تر از قیمت خریداری شده ملک، بفروشند و خبری هم از اقامت نیست.

یکی از فروشندگان و مشاوران مسکن در ترکیه در مورد شرایط خرید ملک در ترکیه توسط ایرانیان با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بسیاری از ایرانیانی که به ترکیه می‌آیند و ملک می‌خرند، اظهار می‌کنند که به دلیل کاهش ارزش پول ملی  و به دلیل حفظ ارزش آن اقدام به خرید ملک در ترکیه  می‌کنند.

وی درمورد شرایط فروش ملک در ترکیه گفت:ایرانیان در هر زمانی می‌توانند ملک خودرا بفروشند، اما با یکسری از شرایط، به طور مثال اگر شما ۲۵۰ هزاردلار یک ملک را خریداری و روی ملک  حق شهروندی و پاسپورت ترکیه را دریافت می کنید اما طبق قانون ترکیه تا مدت ۳ سال نمی‌توانید ملک خود را بفروشید و بعد از این مدت می‌توانید ملک خودرا بفروشید، در این مدت ملک به نوعی در رهن دولت ترکیه است.

این مشاور املاک در ترکیه در مورد اقامت سالیانه با خرید ملک گفت: اگر ملکی را کمتر از ۲۵۰ هزار دلار بخرید و در خواست اقامت سالیانه کرده باشید هم در هرزمانی می‌توانید ملک خودرا بفروشید، اما اقامت سالیانه شما ازبین خواهد رفت و این موضوع هم طبیعی است.

طبق قوانین ترکیه شهروندان خارجی که ملکی به ارزش ۲۵۰ هزار دلار (۲.۲ میلیون لیر) در این کشور خریداری کنند، تابعیت ترکیه را دریافت می‌کنند اما در این بین شرکت ها و افرادی که در ترکیه کار معاملات را انجام می دهند در ارزش گذاری املاک تخلفات زیادی می کنند.

یکی از خریداران ملک در ترکیه در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران گفت: من در ترکیه ملک خریدم تا اقامت ۳ ساله را دریافت کنم و به علت مشکلی که برای من پیش آمد و قبل از ۳ سال خواستم این ملک را بفروشم که متوجه شدم فقط به فردی می‌توانم ملک خود را بفروشم که اقامت ترکیه داشته باشد. دراین زمان به علت عجله‌ای که داشتم مجبور شدم ملک را به پایین‌تر قیمت کارشناسی شده به فروش برسانم.

وی گفت: لازم به ذکر است دلالان ملک ترکیه در کمین افرادی هستند تا مسکن را به چند برابر قیمت به افرادی که اطلاعی از وضعیت قیمت ها ندارند، بفروشند.

ترکیه مدینه فاضله نیست

یکی از مهاجران ایرانی به ترکیه در مورد شرایط این کشور اظهار کرد: برای زندگی بهتر به ترکیه مهاجرت کردم تا کار کنم و زندگی بهتری برای خودم درست کنم، ای کاش قبل از مهاجرت بیشتر تحقیق می‌کردم. میزان حقوق در ترکیه پایین است  و در ضمن هزینه حامل‌های انرژی در این کشور بالاست.

وی در ادامه گفت: دوری از خانواده سخت است و هزینه‌های  زندگی در این کشور بالاست، برای مهاجرت روبه روی خانواده ام  ایستادم، اما الان روی بازگشت ندارم و پشیمان هستم.


آژانس‌های املاک واسط خرید ملک ترکیه در ایران

تعداد این آژانس‌ها که هر روزه در حال افزایش است به دلیل درآمد بالای این بخش، در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند. خرید از این آژانس‌های املاک که واسط هستند و بعضی از آن‌ها مجوز کشور ترکیه را ندارند می‌تواند موجب از دست رفت سرمایه ی افراد شود.

 

بیشتر بخوانید

دستگیری ۱۰ قاچاقچی ارز هنگام خروج از کشور
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ترکیه مهاجرت پناهجو خرید ملک در ترکیه ملک خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، نشست شورای هماهنگی رؤسای کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به ریاست دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جانشین رئیس جمهور در شورایعالی ایرانیان و با حضور دبیران کارگروه‌ها و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط و همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز چهارشنبه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دبیران کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گزارش اقدامات و پیگیری‌های خود برای اجرای مصوبات قبلی و اهداف و برنامه‌های آتی را ارائه کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن پاسداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، از تلاش‌های دکتر جلال زاده و مجلس شورای اسلامی برای نهایی کردن لایحه قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور و آماده سازی آن برای طرح در صحن مجلس قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت و تأکیدات مستمر رئیس جمهور می‌باشد، بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

جانشین رئیس جمهور در شورای عالی ایرانیان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر درایت و تصمیم اقتدار آمیز مقام معظم رهبری در تأمین حداکثری امنیت ملی گفت: "عملیات غرور آفرین وعده صادق که در چارچوب دفاع مشروع انجام شد موجب احساس غرور، همبستگی هموطنان ایرانی و ایرانیان خارج از کشور شد و فرصت مطلوبی برای همدلی آحاد ایرانیان در اقصی نقاط جهان فراهم آورده است.

وزیر امور خارجه استقبال گسترده هموطنان در تردد وسیع ایرانیان به کشور را نتیجه هماهنگی خوب اعضای شورایعالی ایرانیان و دستگاه‌های مرتبط خواند.

رئیس دستگاه دیپلماسی گفت: ایرانیان معدودی که احیاناً تحت تأثیر فضا سازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند.

وزیر خارجه کشورمان با تشکر از توجه رئیس مجلس، نمایندگان، کمیسیون امنیت ملی و فراکسیون ایرانیان خارج از کشور، تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را اقدامی راهبردی، مهم و قریب الوقوع دانست.

وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از جدیت وزارت امور خارجه در رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور اظهار داشت مجلس شورای اسلامی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور مصمم است.

دبیران کارگروه‌های شورایعالی امور ایرانیان نیز گزارش اقدامات و برنامه پیش روی خود را تشریح کردند.

علی‌رضا بیگدلی معاون امور مجلس، ایرانیان و کنسولی وزارت خارجه و عبدالله سهرابی دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور نیز هدف این نشست را تعیین محورهای نشست آتی شورایعالی ایرانیان خارج کشور به ریاست رئیس جمهور عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • (ویدیو) نانی که در ترکیه می خرید، به این شکل در نانوایی تهیه می شود
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • امید بارسلونا به فروش ۲ بازیکن به عربستانی‌ها
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد